شوروم کابین پلاس
پروژه مشترک با همکاری کابین پلاس
طراحی و اجرای کابین آسانسور
طراحی داخلی 130 متری
طراحی داخلی و اجرای فول فرنیش واحد ۱۳۰ متری پروژه واقع در خیابان فردوس غرب
طراحی داخلی 100 متری
طراحی داخلی و اجرای فول فرنیش واحد ۱۰۰ متری پروژه واقع در خیابان فردوس غرب
طراحی و نظارت پروژه ویلایی دربندسر

اطلاعات تماس

در اواخر دهه 1600 زمانی که در خانه های معمولی کف زمین از بتون و در خانه های ثروتمندان از سنگ های مرمر بود نوعی جدید از کف سازی در ورسای فرانسه معرفی شد. در ابتدا این نوع کف سازی جهت مقابله با سرما بود که نقش عایق را ایجاد می کرد. شکل های پارکت در ابتدا مربع، مستطیل، لوزی و سه گوش بود همچنین آثاری از ستارگان و خورشید نیز روی قطعات دیده می شد. استفاده از این نوع کفپوش در آن زمان فقط مخصوص افراد ثروتمند بود. اولین کارخانه پارکت سازی در سال 1339 در سوئیس افتتاح شد؛ این کارخانه با استفاده از درختان جنگل های گرگان و گنبد ایران بهترین محصولات را به بازار عرضه کرد.

پارکت ها صفحات نازک چوبی و لایه های مسطحی هستند که برای کاور کردن سطح زمین استفاده می شوند. از پارکت ها برای پوشاندن کف منازل، ساختمان ها، مکان های تجاری و فروشگاه ها استفاده می شود. از چوب درختان متفاوتی از جمله بلوط، کاج، افرا، بامبو و زبان گنجشک برای ساخت پارکت استفاده می شود. نصب این صفحات چوبی توسط نصاب است. پارکت ها به دلیل زیبایی که دارند و گرمی که در فضا ایجاد میکنند، به سرعت در بین افراد محبوب شده اند.

سطح اول از جنس سرامیک کاغذی است و تا حدودی ضد آب است. این سطح ارزان ترین قسمت محصول است که رنگبندی متفاوتی دارد. سطح دوم آن که در واقع مغز محصول است معمولا به نوع MDF و یا HDF است که این لایه ضد آب نیست. سطح سوم که به لایه های کاغذ دکوراتیو معروف بوده در واقع ظاهر اصلی است. قیمت و جنس این لایه در تمام پارکت ها یکسان است. سطح چهارم لایه ایی که از پلی اورتان ساخته شده و خاصیت ضد خش و ضد آب دارد همچنین این سطح در مقابل حرارت (البته حرارت ضعیف) نمی سوزد.

سرامیک کاغذی

معایب پارکت

  • باید هر سال با موم محصول را جلا دهید تا زیبا به نطر رسید و طول عمر بیشتری داشته باشد.
  • یکی از مهم ترین معایب پارکت مقاومت پایین در مقابل سیستم سرمایشی و گرمایشی از کف است.
  • چون زمان نصب از چسب استفاده نمی شود در حین راه رفتن سر و صدا ایجاد می شود.
  • یکی از معایب پارکت منبسط شدن در زمان گرما است که برای جلوگیری از این مشکل باید فضای کوچکی برای انبساط گذاشت که همین باعث نفوذ گرد و خاک و آب به زیر لمینت می شود.
  • از دیگر معایب پارکت ها حساسیت آنها نسبت به شستشو است.
  • معایب پارکت

امروزه استفاده از پارکت لمینت به دلیل اقتصادی بودن و آسیب کمتر به محیط زیست، رو به گسترش است و به علت زیاد شدن پروژه های بازسازی و گرمی که در فضا ایجاد میکنند ، به یکی از متداول ترین نوع کفپوش ها در منازل و ادارات تبدیل شده است. کلمه لمینت (Lamination) در اصل به معنای ساختن یک مصالح در لایه های مختلف می باشد. پارکت لمینت، لایه هایی فشرده شده از چوب و مواد دیگر هستند که در کارخانه با هم ترکیب می شوند، سپس طی فرآیندهایی محصول نهایی تحت فشار قرار می گیرد.

لمینت

نصب پارکت لمینت هم بسیار مشابه نصب پارکت چوبی است. برای نصب لیمنت هم، نصاب لمینت، اقدامات اولیه ای را پیش از شروع به کار انجام می دهد تا محیط کف برای نصب کاملا آماده و قطعات پارکت لمینت (که به آنها “تایل” گفته می شود) هم جهت نصب صحیح آماده شوند. این اقدامات عبارتند از:

-نصاب لمینت بهتر است حداقل 48 ساعت پیش از شروع نصب، بسته های حاوی پارکت لمینت را در همان محلی که قرار است نصب شوند، بگذارد تا لمینت ها با دمای محیط کم کم تطبیق پیدا کنند.
– کف را به دقت تمیز کرده و کاملا خالی کنید بطوری که هیچ چیزی (از قبیل، فرش، قالی، تکه های سنگ، چوب و غیره) در آنجا نباشد.

اگر کف خانه با موکت یا پوشش هایی از این قبیل پوشانده شده، باید جدا شود. ولی معمولا نصب پارکت لمینت بر روی سطح کفپوشی که روی آن از سرامیک، سنگ و حتی چوب پوشیده شده، مشکلی ایجاد نمی کند (البته به شرط سالم بودن و صاف بودن سطح بیرونی آن)
 با وجود مقاوم بودن جنس پارکت لمینت، برای جلوگیری از نفوذ رطوبت و اطمینان صد در صد از کیفیت کار، بهتر است زیرسازی برای کف زمین صورت بگیرد و پستی و بلندی های کف را (با موادی مانند سیمان یا ملات) برطرف نموده و سپس بعد از اطمینان از صاف بودن آن، با لایه ای از فوم یا فویل پلاستیکی پوشانده شود. این مرحله اهمیت زیادی دارد به خصوص در مناطقی که درصد رطوبت در آن زیاد است. به این بخش از کار معمولا زیرسازی لمینت گفته می شود.

معمولا نصب پارکت لمینت به سادگی انجام می گیرد و یکی از مزایای آن این است که می توان در صورتی که فرد بعدا بخواهد از آن محل اسباب کشی کند، قطعات پارکت لمینت را جدا کند و به محل جدید جهت نصب منتقل کند. 
اغلب تایل های لمینت (که به شکل مستطیل هستند) را به موازات یکدیگر و در مسیر نور قرار می دهند، که این کار موجب دوام بیشتر و زیبایی کفپوش می شود. 

 بعد از انجام مراحل فوق، تایل های پارکت لمینت ها نصب می شوند. برای نصب آنها باید با استفاده از اتصال  “کلیک” های (که در واقع برجستگی ها و فرورفتگی های حاشیه های کناری لیمنت است) آنها به یکدیگر، آنها را یک به یک به دقت با زاویه 45 درجه در کنار هم قرار داده و به آرامی با کمک چکش این اتصال محکم می شود. 

چرا لمینت

چرا لمینت ها پر فروش تر و پر مصرف تر هستند؟

در بازار لمینت ها به پارکت لمینت معروف هستند. در واقع لمینت ها یکی از انواع کفپوش ها هستند که از چندین لایه چوب فشرده ساخته می شوند اما پارکت ها مستقیما از چوب درخت ها تهیه می شوند. لمینت ها از محبوب ترین و پر فروش ترین کفپوش ها هستند که به دلیل مزایایی مانند قیمت پایین، نصب آسان، مقاومت بیشتر در برابر آب بسیار رایج شده اند