شوروم کابین پلاس
پروژه مشترک با همکاری کابین پلاس
طراحی و اجرای کابین آسانسور
طراحی داخلی 130 متری
طراحی داخلی و اجرای فول فرنیش واحد ۱۳۰ متری پروژه واقع در خیابان فردوس غرب
طراحی داخلی 100 متری
طراحی داخلی و اجرای فول فرنیش واحد ۱۰۰ متری پروژه واقع در خیابان فردوس غرب
طراحی و نظارت پروژه ویلایی دربندسر

اطلاعات تماس

نمای سبز ساختمان — امروزه با شلوغ شدن زندگی ها و افزایش دغدقه ذهنی در شهر های بزرگ، کمتر کسی وقت و انرژی کافی برای سر زدن به طبیعت و ارتباط گرفتن با گیاهان را دارد. اما آیا وقت آن نرسیده که طبیعت را به شهر های خود به ویژه ساختمان های خود راه دهیم ؟ آوردن طبیعت به شهرهای ما جزء حیاتی برای آینده ای سالم است. از آنجا که ارتباط ما با جهان طبیعی اغلب در این جهان شهری به طور فزاینده ای نادیده گرفته می شود؛ نمای سبز ساختمان، (دیوارهای سبز و پشت بام های سبز ) می تواند مکانهایی باشد که ما به آنها نیاز داریم و ارزش بسیاری خواهد داشت.

نمای سبز ساختمان – نمای سبز چیست؟

نمای سبز به دیواری گفته میشود که به طور کامل یا تا حدودی با فضای سبز پوشانده شده است. نمای سبز ساختمان با گیاهان صعود کننده از سیستم نرده ای برای نگه داشتن گیاهان ریشه دار در زمین یا ظروف استفاده می کند. دیوار سبز مزایای اقتصادی، زیست محیطی، زیبایی شناختی و فیزیولوژیکی را برای محیط شهری ارائه می دهد.

نمای سبز ساختمان طی چه مراحلی اجرا می شود؟ نحوه اجرای دیوار سبز

نمای سبز ساختمان،  نوعی باغ عمودی است که روی دیوار ساختمان نصب میشود. این نما به طور کلی شامل یک ساختار تکیه گاه و گیاهانی است که برای چسبیدن به آن و رشد به سمت بالا مناسب هستند. گیاهان اغلب به صورت هیدروپونیک رشد می کنند، اگرچه در برخی موارد می توان آنها را در خاک پایه ساختمان رشد داد.
نمای سبز در ساختمانها می‌تواند بسیار ساده اجرا شود، حتما دیوارهای خانه های قدیمی سطح شهر را دیده اید که با یک پیچک بزرگ پوشیده شده است. این یک نمونه ساده از اجرای نمای سبز ساختمانی است!

بطور کلی نمای سبز در وسعت زیاد می تواند به دو صورت پیاده سازی شود: 

  • نماهای سبز — در این روش اجرا، نمای ساختمان محل رشد و حرکت گیاه است. گیاهی مثل پیچک و یا هر گیاه رونده دیگری را در یک بستر خاک قرار داده و گیاه از سطح نما بالا می رود و یا آویز می شود. این روش علاوه بر سادگی، هزینه چندانی هم ندارد.
  • دیوارهای سبز — در این روش، گیاهان در تمام سطح دیوار کاشته می شوند. (نصب گلدان های پیش ساخته یا کاشتن گیاه در میان دو لایه الیاف )
معماری سبز

نمای سبز در معماری ساختمان

معماری سبز فلسفه ای است که با استفاده از منابع پایداری مانند: انرژی، طراحی کارآمد برای کاهش مصرف انرژی و به روزرسانی ساختمانهای موجود با فناوری جدید، از ساختن با در نظر گرفتن محیط پیروی می کند.
آسیب به ساختمان توسط ریشه گیاهان صعود کننده اغلب مطرح می شود، اما فقط در صورتی که نما از قبل ملات شل یا ترک خورده داشته باشد، با ریشه گیاه مشکل خواهد داشت. بنابراین مهم است که یک ساختمان از نظر وجود گسل ها بازرسی شود و قبل از کاشت هر گونه پوشش، آنها تعمیر شده باشند. با گیاهان صعود کننده، ساختمان نیز باید سالانه بازرسی شود.
در نمای سبز ساختمان همه ریشه ها، تاندون ها، ساقه های دوقلو و سایر نقض ها باید از پنجره ها، ناودان ها و لبه ها جدا شوند تا از آسیب جلوگیری شود. برخی از افراد از ورود عنکبوت و حشرات به خانه های خود از طریق پوشش گیاهی نمای ساختمان می ترسند. 
اگر پنجره ها و سایر قسمت های باز از پوشش گیاهی دور نگه داشته شوند، می توان این میزان را کاهش داد. به طور کلی پرندگان به عنوان مزاحم دیده نمی شوند. واضح است که میزان جانوران روی دیوار سبز ساختمان بسته به سن و نوع پوشش گیاهی مورد استفاده دو تا سه برابر بیشتر از نمای معمولی است.

دیوار سبز ساختمان چگونه کار می کند؟

پوشش گیاهی عمودی از تابش مستقیم نور خورشید به دیوار ها محافظت می کند. نما گرمای کمتری را جذب می کند و گرمای کمتری در شب منتشر می کند. گیاهان همچنین بخار آب را از طریق تبخیر ساطع می کنند، که این امر باعث افزایش اثر خنک کننده در مناطق اطراف می شود.

هزینه اجرای دیوار سبز ساختمان چقدر است ؟

هزینه اجرای دیوار سبز مثل تمام نماهای دیگر به عوامل متفاوتی بستگی دارد. عواملی مثل ارتفاع ساختمان، مساحت قسمت نماسازی، متریال و گیاهان انتخابی‌ و دستمزد مجریان تاثیر مستقیمی روی هزینه تمام شده‌ی اجرای نمای سبز ساختمان دارند. انتخاب مجریانی کاربلد و منصف می‌تواند تا حدود زیادی هزینه‌های نمای ساختمان شما را کاهش دهد.

همین حالا پروژه خود را ثبت کنید تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند